Home » Каталог торрентов » Разное » Sfaturi de care fetele nu vor să ţină cont
Sfaturi de care fetele nu vor să ţină cont

În acest articol vin azi să dau câteva sfaturi scurte şi actuale pentru domnişoare şi chiar nu mă interesează dacă o să se ţină cont de ele. Ca să nu răspund singur în numele tuturor, am chestionat foarte repede câţiva prieteni cu o întrebare simplă: “ce nu vă place şi ce sfaturi aţi putea da fetelor?”. Ştiu că generalizările nu sunt bune, dar asta e. Rezumatul care l-am făcut îl prezint mai jos în 13 puncte/sfaturi:

1. Nu şocaţi, fiţi simple. Oare nu e clar că fiecare domnişoară vine să şocheze, fie printr-o fustă scurtă, machiaj în exces, haine scumpe sau alte prostii din categoria celor tradiţionale. Lumea e sătulă de “wow” la fiecare colţ. Vorba ceea “toate încearcă să fie diferite, ceea ce le face la fel”. V-aţi gândit vreodată că simplitatea e ceea ce ar plăcea cel mai mult unui băiat?

2. Machiajul vs Naturaleţea. Cât se poate să arătaţi mega-bine? Cu cine concuraţi? Sunteţi frumoase că sunteţi voi înşivă, asta e suficient! Deci nu lăsaţi machiajul să vă strice faţa (sincer vă zic că aproape fiecare băaiat a pus punctul ăsta).

3. Goana după ideal şi Făt Frumos pe cal alb (cum zicea Sergiu Voloc). Personal mă tem (la propriu) de aşa fete şi le-aş ignora deodată, dacă aş avea simţurile necesare pentru a le depista.

4. Decenţa. Se plâng fetele că baieţii umblă numai după “nu ştiu ce”. Primiţi ceea oferiţi. Poate e cazul să puneţi accentul pe altceva pentru a scoate în evidenţă alte calităţi nu doar formele care credeţi că sunt principala atracţie. “Ţinuta trebuie să demonstreze că nu sunteţi prostituate” (n-am zis-o eu).

5. Simulaţi achitarea cinei! Un băiat normal o să achite el cina care aţi avut-o, transportul şi altele. Dar tu fă-te macar că scoţi portofelul din geantă.

6. Vulgaritatea. Inacceptabil la fete, totuşi reprezentaţi “sexul frumos” (nu întrebaţi de ce la băieţi ar fi acceptabil). Toţi adoră fetele educate, iar de cei care nu adoră educaţia nici nu aveţi nevoie.

7. Demnitatea exagerată. Dacă îţi place un băiat, SPUNE-I ASTA! (-Bay Fornea, cum eu? 90-60-90, cu aşa picoare, atât de frumoasă, deşteaptă, să ajung la aşa nivel ca să scriu unui băiat? Tu eşti nebun).

8. Pretul. “Ce nu imi place la domnisoare e ca daca nu sunt destepte si nu se simt convinse in propriile forte atunci manipuleaza cu reflexele neconditionate ale barbatilor pentru a obtine ce vor. Că isi pun pretul si asteapta cumparatorul, in special pe cel strain…ca se indragostesc in barbati fara a-i afla cu adevarat, iar dupa ce afla esenta sunt in situatii dilematice, si daca nu au o varianta mai reusita atunci accepta ceea ce au”.

9. Ţigările şi băutura. Nu comentez. Sunt băieţi care au nevoie de aşa fete aşa că vă doresc succes.

10. Parfum. Nu vă folosiţi de acelaşi timp de 2 ani (n-am zis-o eu, aş fi mai blând). Păstraţi unghile îngrijite, e cartea voastră de vizită.

11. Nu mancaţi prea mult. Nu mâncaţi prea puţin. Băieţii nu au nevoie neapărat de 90-60-90 dar nici de 60-90-60.

12. Fetele prea frumoase. Prea gătite. Prea perfecte. Prea corecte. Prea Prea Prea… Băieţii se tem de ele. Fiţi mai simple şi păstraţi toate aceste calităţi.

13. Învăţaţi să ascultaţi. Vorbiţi atât cât primiţi. Gândiţi înainte de a vorbi (asta-i valabil pentru toţi şi toate).


Deci! Fiţi simple. Nu vorbiţi prostii, nu injuraţi. Nu fumaţi. Nu consumaţi alcool în excess, nu vă îmbătaţi NICIODATĂ. Nu lăsaţi machiajul să vă strice faţa. Vorbiţi atât cât ascultaţi. Îndrăzniţi.

Скачать торрент "Sfaturi de care fetele nu vor să ţină cont" бесплатно

Sfaturi de care fetele nu vor să ţină cont

Комментарии (7)

rokit13
rokit13
4 марта 2012 18:42
Согласны? 0 0
totul este din realitate RESPECT autor :recourse:
Igor94
Igor94
4 марта 2012 19:55
Согласны? 0 0
sunt deacord.....fetele care vor respecta aceste "reguli" vor fi respectate si valorificate.... :fellow:
aWay
aWay
4 марта 2012 21:00
Согласны? 0 0
fiecare cu gusturile sale...cu multe din punctele de mai sus nu sunt deacord...e alt gust...asta a uitat sa mentioneze autorul care a scris acest articol (Don-A tu doar lai copiat) angry
Roma-md
Roma-md
4 марта 2012 22:20
Согласны? 0 0
Da bratan sunt deacord cu acestia reguli asca daca fetele astia noastre le vor respcta atunci va fipentru toti bine..............
pascal84
pascal84
4 марта 2012 23:46
Согласны? 0 0
Oho asa ideal nu exista, cel putin la noi in Republica nu prea cred ca respecta cineva "ele" toate aceste puncte concomitent.
C O C A I N E
C O C A I N E
6 марта 2012 00:08
Согласны? 0 0
Cine a alcatuit toate acestea esti foarte bv ! Te respect !
Gheorgheify
Gheorgheify
6 марта 2012 00:36
Согласны? 0 0
95 de procente din fetele care vor citi aceste reguli, nici nu vor trage atentia.
Добавить комментарий
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив