Loghin
SITEUL CIMISLIA SE VIDE

Totul Pentru Tine


14402 баллов
4932 баллов
4816 баллов
1600 баллов
1089 баллов
1010 баллов
668 баллов
646 баллов
476 баллов
470 баллов


Загрузка...
 
 
  Общие правила на сайте
Regulile generale privind site-ul:Incepem cu: pe sit comunica sute de persoane din diferite tari cu diverse opinii, toti acestea sint utilizatori cu aceleasi drepturi, al site-ului nostru. Asa ca, dacă dorim să facem o comunitate de utilizatori care sa functioneze, avem nevoie de aceste reguli care trebuiesc respectate.

Vă recomandăm să citiţi aceste reguli, va lua doar 2 minute, dar ne va salva timp şi ne va ajuta pentru a face site-ul mai interesant si organizat.


1. Fiecare membru al Sitului are atit drepturi cit si obligatii din momentul accesarii sitului.

2. Orice Utilizator, are dreptul la libera exprimare prin cuvint, zimbet, initierea dezbaterilor pe orice tema, cu conditia ca nu va provoca situatii de scandal, dezbinare.

2.a) Este interzisa insultarea altor persoane prin cuvinte necenzurate, folosirea limbajului incult si murdar, indemnul la agresiune, violenta, ura.

2. b) * Comentariile ar trebui sa fie cu sens
* Raspunsurile sub forma de zambete, ar trebui sa fie mai mult de 3-4 cuvinte


3. In site este interzis sa fie scrise link-uri catre alte site-uri (spam). Toate acestea vor fi sterse.

4. Daca incalcati regulile ve-ti primi un avertisment. În unele cazuri, poate fi dat un ban fara nici un avertisment.- Să ne respectăm unii pe alţii şi site-ul pe care tu şi alţi utilizatori vin să vorbească şi să-şi exprime gândurile.
- Administratia îşi rezervă dreptul de a şterge comentarii, sau o parte din comentarii, dacă acestea nu îndeplinesc aceste cerinţe.

Insultarea Administratiei se pedepseste cu BAN - Respecta de munca altora
Administratia Siteului: